Vad betyder ord?

Jag tappade allt. Jag tappade talförmågan. Jag tappade känseln. Jag tappade synen. Jag tappade förmågan att känna kärlek. Men framförallt så tappade jag förmågan att skriva.

Jag glömde bort varför jag skrev. En händelse fick mig att börja skriva. Den händelsen var när du lämnade mig. En annan händelsen skedde som fick mig att sluta skriva. Och jag har fortfarande inte hittat tillbaka till var jag fann kraften att skriva.

Alla har vi väl hört att ”tiden läker alla sår”… men när sker det exakt? Vi lär oss mer eller mindre leva med smärtan som svept över oss. Men mitt blödande hjärta har inte läkt sen du lämnade mig. Men mina tårar må inte alltid rinna, mina läppar må inte alltid darra, min kropp må inte alltid skaka. Men kom ihåg; att mitt hjärta har du alltid med dig. Och en dag hoppas jag att jag återigen kan skriva, finna det som gjorde det jag skrev så speciellt.

En händelse som rubbade min värld, tog ifrån mig det jag var bäst på.

I den stunden hade jag velat ha din famn att krama hårt. Lika så hade jag velat krama dig lika hårt i denna stund.

Jag älskar dig morfar, och tack för att du en gång fick mig att börja skriva. Jag hoppas du kan få mig att börja skriva igen!

 

Share