Man kan aldrig riktigt fixa ett hjärta

Med allt bandage bortrivet, står jag med öppna sår. Jag ber dig; sluta strö salt i mitt blödande sår. Men lyssnar du? Knappast!

Jag bad dig att ge dig av. Att lämna mitt hjärta ifred. Men med en viss osäkerhet, stod jag plötsligt ensam. Utan den person jag älskade så högt. Den person jag beundrade. Den person vars hand alltid fanns där. Den som var så säker på allt. Den som var älskvärd.

________________________________________________________________________

Om det var tid du behövde, så önskar jag att du hade fått den tiden. Den tid du behövde för att försvinna från den jag älskade/älskar. Men jag har insett en sak med dig och det är att; Du är en daglig påminnelse som jag kommer att behöva möta varje dag för resten av mitt liv. Och det kommer att finnas stunder då jag inte är på topp. Men jag kan leva med det. För jag vet att lidandet hos personen jag älskade/älskar tog slut. Men saknaden i mitt hjärta tar aldrig slut.

Du kan inte lägga bandage på något som redan är skadat. Du kommer aldrig att kunna fixa mitt hjärta. Det du tog delar av. Mitt bandage är slut, så jag ber dig sluta strö salt i mina blödande sår. Och lämna alla dem vi älskar ifred.

Du kommer aldrig att kunna fixa mitt hjärta. Så Cancer jag ber dig, sluta strö salt i allas våra sår!

Share