Vad förväntar du dig av mig?

Jag lever än, men andas knappt. Jag fick tiden och du friheten. Tro aldrig att jag skulle beröva dig din frihet. Den frihet som gjorde att du slapp smärtan, slapp att hosta istället för att gråta. Men framför allt friheten du fick att slippa se mig hålla din hand gråtandes.

Jag berövar dig inte din frihet, för utan en tvekan skulle jag låta dig gå igen, om det betydde att du slapp lida. Men jag skulle aldrig någonsin låta dig gå för alltid om jag fick den chansen igen.

Om jag hade kunnat hade jag gett dig mer tid, mer hopp och mer kärlek.

Men vem är jag att kunna göra de? För vad kan du egentligen förvänta dig av mig?

Jag beundrar din styrka, din tro på att allt skulle bli bra, din godhjärtade vilja, ditt hopp, din vänlighet, din sårbarhet, din trovärdighet, din vänskap, ditt stora hjärta, din tid du tog för att lyssna, ditt sätt att få mig att tro att allt skulle bli bra. Men framför allt beundrar jag den kärlek du bar på!

Så vad finns kvar? Vad lämnade du efter? Vad finns kvar att hämta? Vilken del bar jag på? Så vad kan du egentligen förvänta dig av mig Morfar?

När du vet att den bästa delen av mig; Det kommer alltid att vara du

Share